Muzieklessen

Dwarsfluit

Dwarsfluitlessen zijn mogelijk vanaf een jaar of zeven. Maar ook voor volwassenen is het nog prima te leren.

Het is verstandig om een dwarsfluit aan te schaffen in overleg met de docent. Het instrument is redelijk kwetsbaar, de docent kan je hierin adviseren.

Naast de “gewone”dwarsfluit hebben wij ook ervaring met piccolo, altdwarsfluit, basdwarsfluit en zelfs het bespelen van de contrabasdwarsfluit. Met name deze laatste twee instrumenten worden regelmatig gebruikt in ons dwarsfluitensemble welke eens in de twee weken repeteert en concerten verzorgt te Buitenpost.

In overleg kunnen we toewerken naar dwarsfluitexamens.

  

Keyboard- en pianoles

Ook bieden wij aan  beginners om keyboard- of pianolessen bij ons te volgen. Daarin leer je van blad te spelen en met akkoorden om te gaan. Verder zal er aandacht zijn aan het gebruik van de verschillende begeleidingsmogelijkheden die een keyboard heeft. Het is verstandig om in overleg met je docent een keyboard of (digitale) piano aan te schaffen.

 

Huur

Er is een mogelijkheid om de eerste twee jaar een dwarsfluit te huren. 

  

Combinatie dwarsfluit- en keyboardles

Heb je al langer dwarsfluitles maar lijkt het je leuk om ook eens keyboard te leren spelen? Dan is dit wat voor jou! Je leert van bladmuziek te spelen maar ook word je bedreven in het akkoorden spelen waarmee je ‘n fluitist kunt begeleiden!

Ook voor de jonge, beginnende leerling die keyboard wil leren spelen, zijn er mogelijkheden om zich te bekwamen in dit vak.

 

 

Lesvormen

Er zijn verschillende lesvormen mogelijk bijv:

  • wekelijkse individuele les: 30 minuten
  • twee-wekelijkse individuele les: 30 minuten
  • in overleg is er meer mogelijk.

Voor meer informatie: bel of mail!