Wie zijn wij

Anke Drentje

 

Aanvankelijk heb ik een opleiding aan het conservatorium gedaan en sindsdien gewerkt als musicus/ docent dwarsfluit en psychologisch pedagogisch assistent in het RENN4 speciaal onderwijs. In 2018 behaalde ik de  bachelor of science psychologie aan de OU.

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de mens en zijn sociale omgeving en in de kracht van muziek. Deze beide vakgebieden combineer ik in mijn coachingspraktijk. In mijn persoonlijke leven heb ik veel ervaring opgedaan in rouw en verlies. Om mijn ervaringen professioneel in te kunnen zetten heb ik mijn kennis verbreed met een studie coaching /HSP coaching en  rouwcounseling.

 

Paul Steemers

 

Studeerde schoolmuziek aan het conservatorium te Zwolle en daarna dwarsfluit in Leeuwarden. Later behaalde hij een aantekening keyboard. Hij heeft veel ervaring als docent dwarsfluit/keyboard en als dirigent van grote fluitensembles. Daarnaast speelde hij jarenlang in fluitkwartet Tschi en speelt hij in The Symfonic  Music Connexion.