Wie zijn wij

Anke Drentje

 

Aanvankelijk heb ik een opleiding aan het conservatorium gedaan en sindsdien gewerkt als musicus/ docent dwarsfluit en psychologisch pedagogisch assistent in het RENN4 speciaal onderwijs. In 2018 behaalde ik de  bachelor of science psychologie aan de Open Universiteit.

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de mens en zijn sociale omgeving en in de kracht van muziek. Deze beide vakgebieden combineer ik in mijn coachingspraktijk. Harmonie en rust zijn in de muziek onmisbaar voor het creëren van een juiste sfeer en balans. Toch zijn veel mensen geneigd tot het overslaan van de rusten wanneer ze musiceren. Hierdoor ervaar je de cadans niet meer: de balans is zoek. Het ervaren van harmonie en rust is ook onmisbaar in het dagelijks leven. Hier besteden we aandacht aan tijdens de coaching. Verder heb ik in mijn persoonlijke leven veel ervaring opgedaan in rouw en verlies. Om deze professioneel in te kunnen zetten, heb ik mijn kennis verbreed met een studie coaching/HSP coaching en rouwcounseling.

 

 

Paul Steemers

 

Studeerde schoolmuziek aan het conservatorium te Zwolle en daarna dwarsfluit in Leeuwarden. Ook behaalde hij een aantekening keyboard. Paul heeft veel ervaring als docent dwarsfluit/keyboard en AMV. Daarnaast heeft hij vele workshops gegeven voor verschillende leeftijdsgroepen op basisscholen. Ook als dirigent van diverse fluitorkesten was hij jarenlang actief. 

Paul speelde meer dan 10 jaar in het fluitkwartet 'Tschi' en momenteel speelt hij in de 'Symfonic Music Connection'. Hij is mede oprichter en fluitist van het Noord Nederlands Fluit Collectief, ook arrangeert en dirigeert hij de diverse projecten van het Collectief. Naast de gewone dwarsfluit speelt hij altfluit, basfluit en contrabasfluit.

Momenteel is hij als docent verbonden aan Cultuurcentrum 'De Waldsang' en de muziekschool 'Doedab'.